Лідер "Голосу" Святослав Вакарчук прокоментував свій недавній відпочинок в Таїланді. Політик пояснив, що хотіли відпочити з сім'єю кілька днів у теплих краях і вибрали країну, куди літають багато українців.

"Так, я їздив в Таїланд. Я там був декілька днів. В районі тижня. Чому цю країну? Ми хотіли поїхати в теплі краї і вибрали місце, куди насправді їздить більшість українців", - розповів політик.

Святослав Вакарчук, фото: facebook.com/GolosZmin
Святослав Вакарчук, фото: facebook.com/GolosZmin

Також Вакарчук уточнив, чим добирався на відпочинок у Таїланд.

"Ми прилетіли і туди, і назад рейсовим літаком. Назад, до речі, летіли рейсом МАУ", - додав Вакарчук.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Святослав Вакарчук, скріншот: Telegram
Святослав Вакарчук, скріншот: Telegram

Варто зауважити, що саме у цей період сталася трагедія з літаком МАУ в Ірані, де загинули 11 українців. 8 січня поблизу Тегерану через декілька хвилин після злету український авіалайнер збила іранська ракета. Всі пасажири, які були на борту літака Boeing 737, загинули.

Нагадаємо, "безутішний" Вакарчук ніжиться у Таїланді, поки в країні траур: "Який літак? Який Іран?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", з'явилися фото Святослава Вакарчука з відпочинку в Таїланді

Також "Знай.ua" писав, що Вакарчук на весіллі з балалайкою під горілочку: Подоляк показав провал "Голосу" на прикладі Мінська