Телеведуча Сахар Аббас Джаміль у прямому ефірі передачі "Вирішувати вам" на йорданському каналі Dijlah TV дізналась про смерть старшого брата, іракського генерал-майора Таріка Аббаса Джаміля, але вона зуміла не розплакатися і продовжити ефір.

Фрагмент ефіру опублікували на YouTube. Журналістка вибачилась перед глядачами за свій сумний і пригнічений вигляд.

"Базовий принцип роботи журналіста - вміння відокремлювати особисте життя від професійних обов'язків, але мені щойно повідомили, що загинув мій старший брат", - сказала журналістка.

Навіть важко уявити, що відчувала в той момент жінка, коли дізналась про загибель брата, а розплакатись не можна, бо прямий ефір.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ми продовжимо передачу в інтересах істини і будемо висвітлювати все, що відбувається в Іраку", - додала вона.

Телеведуча в прямому ефірі дізналася про вбивство, фото скріншот з youtube

Брат ведучої був льотчиком ВПС Іраку. Він загинув в результаті ракетного обстрілу бази Аль-Балад під Багдадом, 12 січня, на якій розквартировані американські військові.

Іракську авіабазу Балад в районі Ед-Дуджейль (провінція Салах-ед-Дін) на північ від Багдада, на якій базуються американські військові, обстріляли. Відомо, що поранення отримали чотири іракця. Серед потерпілих і брат телеведучої.

Нагадаємо, незмінна ведуча телепроекту показала, як в 51 пурхати метеликом.

Як повідомляв Знай.ua, Катерина Кухар розкрила секрет успіху Олени Кравець на “Танцях з зірками”.