Народний синоптик здивував прогнозом погоди на весну. Леонід Горбаль повідомив, що до середини березня триматимуться сильні морози. В Україні весна буде морозяною, а у травні почнеться засуха.

За словами синоптика, жителів України чекають морози у березні, а останній місяць весни принесе засуху. Дощів, за словами Леоніда Горбаля, очікувати не варто.

Погода в Україні, фото: RU.BEST-WALLPAPERS.NET
Погода в Україні, фото: RU.BEST-WALLPAPERS.NET

Експерт пояснив такий прогноз погоди частково тим, що за класифікацією Брюсового календаря настав рік Місяця. А весна в цей рік дуже холодна, особливо – її перша половина.

"До середини березня триматимуться сильні морози. У квітні – холодно і сиро, тільки в кінці місяця стане ясно і тепло. Травень – жаркий і посушливий, в середині – понад два тижні без опадів", – зазначив Горбань.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Погода в Україні, фото: TravelAsk
Погода в Україні, фото: TravelAsk

Нагадаємо, погода на Водохреща: на Україну чекає подвійний удар

Як повідомляв портал "Знай.ua", тепла зима та пекельне літо: синоптики попередили, чого чекати від погоди у цьому році

Також "Знай.ua" писав, що українців потішили прогнозом погоди: зима схожа на кота, що загуляв