Гончарук на таємній нараді обговорював, як обдурити Зеленського

У мережі з'явився аудіозапис наради у прем'єра Олексія Гончарука щодо курсу гривні, де він неоднозначно висловлюється про президента Володимира Зеленського.

На ролику, опублікованому на YouTube-каналі, чутно, що Гончарук, заступник глави Нацбанку Катерина Рожкової і міністр фінансів Оксана Маркарова обговорюють, як обдурити президента, в якого "порожнє місце в голові".

Спливло двозначне листування Луценка, яке не сподобається Трампу

Колишній Генеральний прокурор України Юрій Луценко втрутився у скандал з українською участю у внутрішніх політичних справах США. Новий потужний поштовх спровокувала переписка Лева Парнаса, соратника особистого адвоката Трампа, з колишнім генпрокурором Юрієм Луценком.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Луценко закликав американців звільнити посла США Йованович і обіцяв допомогти з розслідуванням екс-віце-президента Байдена.

У Зеленського різко підняли ціни для кандидатів у мери

У грудні 2020 президент України Володимир Зеленський підписав виборчий кодекс, разом з яким він не тільки змінює виборчу систему, але і регулює ланцюжок інших питань. В тому числі це стосується застав кандидатів і партій на виборах всіх рівнів.

Так, застава в міські ради збільшився майже у 40 разів порівняно з міською кампанією 2015 року. А застава для кандидатів у мери Києва становить більше 4 мільйонів гривень.

Уряд Росії у повному складі йде у відставку: що Путін зробить з Медведєвим і хто займе його місце

15 січня російський уряд подав у відставку. Про це повідомив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв. Президент Росії Володимир Путін наказав міністрам виконувати свої обов'язки до формування нового уряду.

Відомо, що таке рішення було прийнято після того, як Путін під час послання Федеральним зборам РФ запропонував внести зміни в Конституцію.

Євробляхерів штрафуватимуть за новою системою, копам розширили повноваження

Поліція може штрафувати "євробляхерів" просто на місці. Так, відтепер згідно діючого законодавства співробітники правоохоронних органів тепер можуть штрафувати водіїв за керування автомобілем на іноземній реєстрації, який своєчасно не покинув Україну. Те ж саме стосується машин з іноземним номерним знаком.