Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила кумедний кадр, показавши, як радісно почався для неї Новий рік 2020. Так, артистка вирушила на райський острів Балі разом з дітьми - дочкою Лаурою і сином Леоном, позуючи лише в бікіні бордового кольору і довгій срібній спідниці, а також засвітивши масивні груди і прес.

"Минулий рік для мене виявився непередбачуваним і трохи змінив плани на найближче майбутнє. Але все в моєму житті завжди відбувається вчасно . Нові знайомства , несподівані зустрічі, подорожі, спонтанні рішення, зміни декорацій - перезавантаження ! 2020 - Це мій рік , рік щура 🐀 і я неймовірно рада , що розпочався він саме в цій точці планети! Немає нічого випадкового в цьому світі.", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери залишилися в захваті від фігури Слави, засипавши її компліментами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її формах.