Народні обранці спокон всіх скликань дозволяють собі перекимарити у Верховній Раді просто під час засідань і прийняття рішень для країни.

Відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер помітив цікавий факт про одного з слуг народу і написав про це у facebook. І показав народного депутата сплячим в кріслі Ради. Така собі мамина радість - гарно поїв, тепло одягнувся, тихенко склав на живіт пухкенькі долонечки і мирно спить.

Скріншот, фото facebook

"Як кажуть - депутат спить, служба йде. А головне... зарплата крапає", написав Шнайдер.

Українці в коментарях просто вибухнули праведним гнівом: "Причому з гарними преміальними", "Зарплата не капає, а біжить бурхливою річкою!!!", "Вони не тільки сплять, прокинеться
викличе повію прямо в Раду, а потім знову після "роботи"
з нею потрібен відпочинок - солодкий сон", "Треба розганяти таких слуг народу.Коли вже начнуть працювати, Скотиняки,прийшов на роботу називається..."

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Скріншот, фото facebook

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явився аудіозапис наради у прем'єра Олексія Гончарука за курсом гривні, де він неоднозначно висловлюється про президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.uа", президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, який напередодні потрапив у скандал, і вирішив його долю.

Також "Знай.uа" писав, що у президента Володимира Зеленського є три вагомі причини для того, щоб негайно прийняти відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.