В Чехії сталася справжня трагедія. З'явилася інформація, що вісім людей з обмеженими можливостями у спеціалізованому медичному закладі в місті Vejprty, розташованому на північному заході Чехії, стали жертвами жахливої пожежі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню голови управління соціальних служб мерії Vejprty Віктора Колачека.

Пожежа в Чехії, фото: unn
Пожежа в Чехії, фото: unn

Пожежа в Чехії, фото: unn
Пожежа в Чехії, фото: unn

Пожежа в Чехії, фото: unn
Пожежа в Чехії, фото: unn

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Пожежа сталася не в будинку для літніх людей, а в будинку для інвалідів. Вісім пацієнтів загинули. Медичну допомогу було надана 29 постраждалим". Сім інвалідів госпіталізовано. Троє з них отримали важкі травми.", - повідомив Віктор Колачек.

За інформацією місцевих екстрених служб, загоряння ліквідовано, його причину поки що не встановлено. У гасінні вогню та наданні медичної допомоги було задіяно пожежників, медиків та рятувальників з Устецького та Карловарського краю Чехії, а також прилеглого району німецької федеральної землі Саксонія.

Нагадаємо, всюди дим і вогонь: столична клініка краси спалахнула, немов сірник, фото.

Як повідомляв Знай.uа в Одесі підпалили парк атракціонів, власники говорять про рейдерство.

Знай.uа писав, пожежі в Австралії вплинули на Versace: модний дім прийняв важливе рішення.