Знаменитий американський співак Девід Олни помер від зупинки серця під час виступу. Це сталося під час концерту в Санта-Роса-Біч у Флориді 18 січня.

Очевидці стверджують, що в середині своєї третьої пісні Олни "зупинився, вибачився і закрив очі".

При цьому глядачі не одразу зрозуміли, що сталося, як і музиканти. Через кілька хвилин після того, як він перестав рухатися, 71-річного артиста поклали на сцену і почали проводити реанімаційні заходи, які, на жаль, не увінчалися успіхом.

Девід Олні, фото: Лента
Девід Олні, фото: Лента

"Лікарі в аудиторії і медики працювали старанно, щоб змусити прийти в себе. Важко про це писати, тому що я не можу повірити, що він пішов. Мені дуже шкода його дружину, сім'ю, друзів і всіх людей, які любили його і його музику. Навіть ті, хто ніколи не чув про нього. Ми всі втратили когось важливого минулої ночі", - написала у Facebook співачка Емі Рігбі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Музикант Скотт Міллер зазначив, що "Олни не упустив гітару, не впав зі стільця, він був ніжний і делікатний, як завжди".

Пізніше з'явилася інформація про те, що артист помер через серцеву недостатність.

Нагадаємо, Комаров приголомшив новиною про загибель близької людини.

Як повідомляв Знай. ua, у Мінську помер засновник "Ляпіса Трубецького".

Також Знай. ua писав, що Принц Гаррі зворушливо попрощався з британцями і пішов у "вільне плавання" з Маркл.