Телеведуча і б'юті-експерт Поліна Логунова розповіла, як під час карантину обходити гострі кути у стосунках пари, не конфліктувати і не сваритися один з одним.

У коментарі Знай.uа дружина відомого українського актора Дмитра Ступки поділилася власним прикладом.

"Люди, які опинилися в ситуації ізоляції, тільки почали один з одним знайомитися. Адже більшість були зайняті на роботі, справами, дітьми. Приходили додому і не займалися один з одним, а займалися тим, що стосується всієї сім'ї. Мова про те, що стосунків у парі багато років не було. Люди, які знаходяться в ізоляції, почали себе бачити, бачити свого партнера", - впевнена телеведуча.

Дмитро Ступка і Поліна Логунова, фото: Instagram/polinalogunova
Дмитро Ступка і Поліна Логунова, фото: Instagram/polinalogunova

Логунова вибудувала з чоловіком такі відносини, щоб не лаятися даремно і без причини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Що стосується "гострих кутів", то у мене чоловік - майстер спорту "за обходженням гострих кутів". Причому у нас це устоялося після кількох років шлюбу. Тому, якщо він бачить, що я починаю злитися або вже зла, то він не вступає зі мною в конфлікт. Діма знає, що я можу крикнути з вагомої і важливої причини. Просто так я не істерю. Головне, щоб він мене почув. Якщо я бачу, що він розуміє, про що я кажу, то, в принципі, конфлікт вичерпано", - розповіла Поліна Логунова.

Нагадаємо, раніше Поліна Логунова дала поради, як не переїдати на карантині.

А українська модель, Miss Earth Ukraine 2019 Діана Шабас поділилася своїми секретами краси і щоденними ритуалами по догляду за обличчям і волоссям.

Також український психолог, кандидат психологічних наук Віра Романова розповіла, які можуть бути причини того, що в одних парах інтим просто-напросто пропав, а в інших - став рідкістю. І чи діти є перешкодою для сексу?