Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка вийшла в прямий ефір разом з популярним українським танцюристом, суддею шоу "Танці з зірками" Владом Ямою.

Разом з Владом вони вдосталь насміялися, пошуткували, обговорили зіркових колег і дивні життєві ситуації. Яма зізнався, що на початку кар'єри, в 21 рік, хореограф Олена Коляденко прийняла бальники за стриптизера, зірки поговорили про конфлікт з Лесею Нікітюк на "Танцях", адже танцюрист не раз порівнював її з драбиною. Також артисти обговорили важливу тему, порадивши молодим дівчатам правильно виходити заміж, а сама Полякова зазначила, який випадок нещодавно обурив її маму і змусив відписатися від співачки. Виявляється, маму Ольги дуже засмутило, коли донька в прямому ефірі з Євгеном Кошовим взялася їсти козявки. До речі, знаменитість зазначила, що її справжній вік - 36 років, а ось Вікіпедія чомусь різко змінила рік народження красуні до 41 року. Ольга змусила Влада Яму нафарбувати очі і губи, а також програти футболку і показати торс на камеру і зізнатися, чи приставала до нього Наталія Могилевська, з якою чоловікові приписували роман.

ПРАВДА ЧИ ДІЯ з Владом Ямою 🔞 @vladyama_official, було просто чарівно, спасибі, дорогий 😍 Якщо раптом хто не бачив - Влад станцював еротичний танець, вперше публічно заспівав, зізнався, чи чіплялася до нього Наташа Могилевська, і ще багато чого! А я прокрутила 33 фуете! Запаморочливий ефір, дивіться обов'язково, пишіть як вам 💖 поділилася емоціями Полякова

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.