Популярна українська комедійна актриса Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", оприлюднила фотографії свої "ангеляток".

Відповідні фото вона виклала на власній сторінці в Instagram, куди й публікує різноманітні ролики та знімки.

"Фух... Сплять, нарешті. Три казки, два компоту, знову книжка, вибір: "а з ким я буду спати ?!" і довгий пошук улюбленого товстого кота... Потім знову "почитай" і "мам, мені треба розповісти тобі секрет...". Загалом, лягли", - написала вона, оприлюднивши світлину дітей, які сплять разом з котиком.

Олена Кравець, фото: Instagram
Олена Кравець, фото: Instagram

Водночас зіркова матуся зауважила, що їй сподобалися сучасні казки, а точніше дитяча література.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Хлопці, які ж круті дитячі книжки зараз! Зізнаюся чесно, я фанат дитячої літератури. Деякі книги купую начебто малюкам на майбутнє, але насправді собі. І вирішила, що хочу поділитися з вами і вашими гномиками своїми знахідками!", - пообіцяла гумористка прочитати одну з книг під час прямого ефіру у власній сторіс.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" показала фанатам свого підрослого сина.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець і Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також портал "Знай.ua" писав, що доросла дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" заговорила про героїн.