Життя може приносити сюрпризи неочікуваніші ніж у будь-яких серіалів, і з цим зіткнулась у своєму житті одна українка. Як виявилося - її чоловік роками зраджував їй, мав іншу сім'ю. Але в одну мить двом сім'ям довелося об'єднатися - і все через трагічні обставини.

Знай.ua наводить історію, яку зміг дізнатися з джерела. Імена героїв змінені.

Ольга і Петро одружилися, як каже дружина, "від великої любові". Незабаром у них народилася дочка Настя, скоро їй виповниться дев'ять років. В родині панувала гармонія і взаєморозуміння.

Петро вже багато років живе і працює на два міста. Як і багато інші його земляки, Петро зміг знайти пристойну роботу тільки в сусідньому обласному центрі. Постійні поїздки протягом багатьох років стали нормою.

Ольга каже, що про другу сім'ю чоловіка вона не знала, так як безмежно йому вірила і ніколи не хотіла думати про погане.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Сімейна сварка, Ілюстративне фото
Сімейна сварка, Ілюстративне фото

У грудні минулого року Петро зателефонував Ользі з мобільного телефону. Тоді він і розповів їй про свою другу сім'ю. Але він повідав і ще більш страшну і дивну новину - його друга "дружина" загинула в автокатастрофі, і їх 6-річна дитина залишилася сиротою. Петро каявся, говорив, що любить Ольгу і їх дочку Настю. Але Катя теж його рідна дитина, і тому чоловік зміг переконати дружину змилуватися над дитиною та прийняти дівчинку в сім'ю.

Жінці довелося пережити величезні і незаслужені страждання, перш ніж вона змогла прийняти нову ситуацію. Тепер маленька Катя живе з ними. Чоловіка вона теж пробачила. Сестри по батькові стали подружками "не розлий вода". Сім'я вірить, що їм вдалося пройти труднощі і досягти нової гармонії.

Тим не менше, не можна не відзначити підступності і жорстокості чоловіка, який не зумів побудувати свої відносини чесно і без обману.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Хочу твого чоловіка! Нахабна коханка заявилася до обдуреної дружини і зробила нечуване.

Як повідомляв портал "Знай.ua" Нам змінюють завжди і скрізь: що робити і як жити?

Також "Знай.ua" писав, "Люба, це не те, про що ти подумала": як чоловіки приховують зраду і чи варто їх прощати.