У четвер, 7 травня, транспортно-бойовий вертоліт Мі-35 Міноборони Російської Федерації здійснив аварійну посадку в районі Джанкоя в анексованому Криму.

Відомо, що один із пілотів отримав серйозне поранення, не сумісне з життям та помер у лікарні. Ще двоє пасажирів постраждали, їх госпіталізували в критичному стані. Про це повідомили росЗМІ.

У прес-службі Південного військового округу розповіли, що вертоліт здійснив жорстку посадку у час планового навчально-тренувального польоту. Політ виконувався без боєкомплекту, на землі руйнувань не спостерігається.

вертоліт
вертоліт

Варто уточнити, що транспортно-бойовий вертоліт Мі-35М призначений для атаки вдень і вночі в простих і складних метеоумовах бронетанкової техніки, вогневої підтримки підрозділів сухопутних військ, висадки десанту, евакуації поранених, а також транспортування вантажів у вантажній кабіні або на зовнішній підвісці.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Катарі штормовий вітер став причиною зіткнення двох літаків в аеропорту.

Як повідомляв портал Знай.uа, буквально за добу на кордоні перевірили і здійснили пропуск більше півтисячі пасажирів, які повернулися в аеропорт "Бориспіль" трьома евакуаційними рейсами.

Також портал Знай.uа писав, що індійська влада, щоб підтримати лікарів, які борються з цією страшною хворобою, обсипали з вертольотів пелюстками троянд місцеві лікарні.