Відомий український лікар-кардіохірург та директор Інституту серця Борис Тодуров заявив, що медичної реформи в країні ніколи не було, а лише спрямовані дії на знищення медицини.

Про таке він розповів під час прямого ефіру політичного шоу "Право на владу", яке транслювали на телеканалі "1+1".

"Буду говорити відверто: ніякої реформи немає. З самого початку це була велика авантюра, навіть не авантюра, а цілеспрямовані дії, спрямовані на знищення державної медицини. Вся ось ця демагогія про крокодилів, що ніби потрібно заривати нерентабельні клініки, про хірургів, які працюють більше або менше – це все казки для простих людей", - сказав він.

Фото зі студії

Окрім цього, медик заявив, що наразі частина медзакладів попросту не може вижити, адже в неї "забрали" допомогу від держави.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Як може зараз лікарня виживати на вкрай низьких тарифах та 10% фінансування – раніше давали 30%. А в період коронавірусу, коли немає операцій, ввести з 1 квітня цю реформу – це було просто самовбивство", - підкреслив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зарплату Зеленського за рік опублікували в мережі, скільки коштували українцям 12 місяців гаранта.

Як повідомляв Знай.uа водіям відправлятимуть штрафи за порушення ПДР на e-mail.

Знай.uа писав, "Голови ОДА будуть позбавлені зарплат, а то і посад", - Зеленський зробив заяву про вихід з карантину.