Учасниця реаліті СТБ "Холостяк-10" Даша не завжди могла похвалитися підтягнутою спортивною фігурою і гарними губами. Дівчина поділилася архівними знімками, на яких впізнати її зовсім непросто. У студентські роки вага Даші була більше на 10 кг.

"Як зараз пам'ятаю цей момент... Будучи першокурсницею, приїхала додому на новорічні свята, підходжу до дзеркала, а там стоїть зовсім інша Даша: більше на 10 кілограм. Я розуміла, що потрібно приймати і любити себе такою, яка є. Але я знала, що можу бути абсолютно іншою – стрункою і підтягнутою, з красивими формами і натяком на прес, з запалими щоками і виразними вилицями. А на мене в дзеркало дивився якийсь ведмедик (посміхається). Навіть батьки мене підколювали і називали "наше слоненя", – каже вона.

Учасниця "Холостяк-10" Даша, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Даша, фото СТБ

При цьому раніше у гімнастки не було проблем із зайвими кілограмами завдяки виснажливим тренуванням.

"В інтернаті нас зважували щодня, і якщо ми одужали хоча б на 200 грам, вранці на нас чекала скакалка", – згадує Даша.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Учасниця "Холостяк-10" Даша, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Даша, фото СТБ

Побачивши 67 кг на вагах, вона зрозуміла, що треба брати себе в руки і повертати колишню спортивну форму.

"Звичайно, мені хотілося відразу скинути всі зайві кілограми, але я розуміла, що до повернення до хорошої форми мені знадобиться мінімум 3-4 місяці. Пам'ятаю, що востаннє наїлася в новорічну ніч – заспокоїла себе тим, що все життя обмежувалася в їжі і тому можу собі дозволити поправитися на 10 кг. І десь 9 січня я почала свій марафон. А до літа вже була, як персик", - зізналася дівчина.

Учасниця "Холостяк-10" Даша, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Даша, фото СТБ

"Скинути зайве, як не дивно, виявилося досить-таки просто. Я відразу відмовилася від усього солодкого, мучного, смаженого. Загалом, про смажену картопельку, яку я могла собі дозволити в будь-який час, довелося забути. Скинувши кілька кілограмів, я почала активно займатися спортом. Це, до речі, помилка, так як після довгої перерви все потрібно робити поступово. Найскладніший етап – коли залишається скинути кілька кілограмів до твого бажаного результату. Цей час був болісним. Вага просто стояла і не зрушувалася з мертвої точки. І тут вже спрацьовує сила характеру. Ще буквально 3 тижні правильного харчування – і вага пішла. Загалом, за 3 місяці я схудла на 8 кг. І це той випадок, коли результат на обличчя", - підкреслює Даша.

Потім дівчина зважилася на відвідування косметолога, щоб збільшити собі губи.

"Незважаючи на всі коментарі, часом навіть досить агресивні, мені подобаються мої губи. Це факт. Мені давно хотілося, щоб вони були повні, але так як вчилася в театральному університеті, експериментувати із зовнішністю нам було заборонено. Я, чесно, чекала випускного в тому числі для того, щоб зробити собі губи і... дочекалася. Буквально через тиждень після випуску мене вже було не впізнати. Після першої процедури навколишні оцінили результат. Навіть татові сподобалося! Потім мені захотілося зробити губи злегка пухлішими. Ну, і понеслася душа в рай. Після випуску "Холостяка" у Таїланді мої знайомі почали називати мене моєю ж цитатою – "любителька пухких губ". Хто б що не говорив, я задоволена цим експериментом. Думаю, всі "любительки" мене зрозуміють", – жартівливо каже Даша.

Учасниця "Холостяк-10" Даша, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Даша, фото СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що холостяк Макс Михайлюк зробив відверте зізнання – "Я втратив надію".

Як повідомляв портал Знай.uа, Іраклі Макацарія в прямому ефірі поділився думкою про головного героя 10 сезону Макса Михайлюка.

Також портал Знай.uа писав, як пройшли побачення в Єгипті на шоу "Холостяк-10".