Відомий російський співак Олександр Медведєв, відомий більше під псевдонімом як Шура, знову виявили онкологію, а точніше грижу в шлунку.

Про таке він розповів в одному з YouTube-шоу Анни Седокової.

"Це була 25-я операція в моєму житті. Я просто пішов здати аналізи разом з подругою за компанію, проковтнули "кишку"... І тут раз - і у мене онкологія. Приходить медсестра і каже, що мені через два дні на операційний стіл. Виявилося, у мене в шлунку була грижа - 13 сантиметрів. Я 12 років пив таблетки від печії і не підозрював, що у мене насправді такі проблеми. Онкологічні болячки не болять, тільки коли вони в четвертій стадії. Провели екстрену операцію", - розповів співак.

Шура, фото Іnstagram
Шура, фото Іnstagram

Варто зауважити, що наразі артист почуває себе добре, але має дотримуватися досить суворої дієти. До слова, Шура протягом багатьох років активно бореться за власне здоров'я - він переніс рак яєчка та кілька років пересувався на інвалідному візку. Після Шура знову зміг встати і давати концерти і мріяв позбутися від кульгавості. Два роки тому він переніс серйозну операцію на тазостегновому суглобі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.