Деякі новини настільки важкі для сприйняття, що віднімають будь-яку віру в справедливість і людяність. Ця новина - одна з таких, тому краще не читайте і не дивіться це відео, якщо ви вразливі. У Чернівецькій області чотириногий друг, вагітна собака загинула від кулі КОРД . Під час спецоперації по затриманню її господаря — імовірно драгділера. Деякі користувачі соцмереж повідомляють, що вбивство сталося на очах у дітей, з якими зараз працюють психологи.


На відео бійці загону спеціального призначення під'їжджають до будинку підозрюваного у всеозброєнні. Вони заходять в дім, і з кімнати вискакує собака бійцівської породи. Чутно, що один з бійців кричить тварині "стояти!" Але пес, захищаючи дім і господаря, кидається на спецназівців. Один з КОРД-а вистрілив у собаку. Тварина впала замертво і забилася в судомах, пишуть що агонія тривала кілька хвилин. На відео помітно, що собака дівчинка з явними ознаками вагітності на пізньому терміні. У поліції підтвердили, що собака була вбита, але заявили, що в квартирі не було дітей. На відео видно, як господар виходить з піднятими руками. Тепер його затримають, оголосять підозру і буде суд. Можливо, він испраыится. Але хто воскресить пса, який не хотів нічого поганого, а просто захищав людину, якого любить, незважаючи ні на що?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пограбований киянин зробив копів "брудну" роботу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Поворозника підозрюють у вимаганні "хабарних" мільйонів.

Також Знай. ua писав, що на Львівщині виявили 850 голодних і виснажених рабів.