Народний депутат від “Слуги Народу” Євген Брагар вже “прославився” на всю країну, коли запропонував продати собаку, щоб розплатитися за комунальні послуги. Але цього виявилося мало. Нардеп виступив з новою ініціативою, яка обурила українське суспільство. На цей раз Брагар запропонував виключити вивчення предмета “Історія України” для 5 класу середньої школи.

Брагар, фото з вільних джерел
Брагар, фото з вільних джерел

Відповідне звернення він опублікував на своїй сторінці в Facebook.
Свою ініціативу Брагар обґрунтував тим, що на його думку це лише додаткове навантаження для учнів. Нібито на цьому уроці вчителі дають дітям “власні оціночні судження”. Брагар вважає, що найбільш докладно викладається історія з 7 по 11 клас, в той час, як для 5 класу цей предмет “дуже поверхневий” і “низкоинформативный”.
Зрозуміло, ініціативу скандального нардепа тут же засудили в соціальній мережі. Критика була настільки жорсткою, що Брагару довелося видалити пост. Однак невідомо, чи став він відкликати депутатське звернення до в. о. міністра освіти Любомира Мандзій з метою скасувати уроки історії для п'ятикласників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, винахідливі українці придумали дешевий спосіб розмитнення евроблях - і вовк ситий, і вівці цілі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, в Україні запрацює автофиксация порушень ПДР — перенесуть старт проекту з-за карантину.

Знай.uа писав, "евробляхи" поруч не стояли, названі найнадійніші старі авто.