Українка Анастасія Зінченко розповіла, як їй вдалося повернутися з китайського Уханя додому в Херсон, ще й з собакою. У своєму Instagram Настя поділилася, що вона прилетіла з Китаю в Білорусь, яка не закривала кордону, а звідти вже додому в Україну на машині. Звичайно ж вона забрала з собою улюбленця, через якого не змогла евакуюватися ще в лютому разом з іншими українцями.

"Прилетіла з Китаю літаком до Білорусі, звідти приїхала машиною в Україну додому. Аеропорт в Мінську відкрито і працює, в тому числі на прийом літаків з Китаю. Зараз так багато повертаються з різних країн", - поділилася Зінченко.

Анастасія Зінченко, скріншот: instagram.com/nastyazinchenko
Анастасія Зінченко, скріншот: instagram.com/nastyazinchenko

Нагадаємо, Анастасію з Херсона дізналася вся країна після того, як вона не змогла евакуюватися з іншими українцями, бо не хотіла залишати свою собаку. Шпіца Мішеля на літак не пустили – евакуація з тваринами ставить під загрозу епідеміологічну безпеку в країні, тоді як пояснили дівчині. Історія Насті сколихнула соцмережі, їй особисто навіть телефонував президент Зеленський і обіцяв допомогти, але ситуація так і не вирішилася. До того ж Україна 2 березня ввела заборону на ввезення домашніх тварин з Китаю, що поставило хрест на надіях Зінченко. Проте 1 травня дівчині вдалося повернутися в Херсон своїми силами.

протести в Нових Санжарах
протести в Нових Санжарах

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.