Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи сидіти вдома на карантині, як робить це сама зіркова красуня разом із маленькими доньками - Тільдою і Євою. Так, артистка не контактує з людьми поза сім'єю, проте завела нових граціозних подружок - конячок, позуючи з тваринами на тлі лісу і стогів сіна. Щоб надати кадрам чарівництва, Світлана використала фотофільтр з пливучими хмарами.

🐎обожнюю лаконічно підписала фото Лобода

Фолловери залишилися в захваті, не пройшла повз і продюсер Світлани, Нателла Крапівіна: "все, блін, я зрозуміла. тепер я продюсер фермерки😂 @lobodaofficial", "На 2 фото у конячки перука з кліпу "Новий Рим"?😁", "Я теж обожнюю коней😍Вони прям вас люблять😉Видно по їхніх очах🥰🤩👍", "По-моєму Вам вдалося передати атмосферу цього місця на всі 100%😍", "Обожнюю коней , вони неймовірні❤️", "ААА СВЄТА НУ ГОДІ НАС ВЖЕ ТЕРОРИЗУВАТИ!", "Кайф😍", "Я теж обожнюю", "Яка атмосфера!", "Красуня! Люблю тебе ❤️❤️❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.