Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Эсхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото, а в підписі до нього заговорила про нерівність жінок і чоловіків.

Як видно, перед камерою Раміна з'явилася в напівтемній кімнаті, на ній стильний чорний топ, поверх якого накинула білий піджак, а на шиї і в вухах витончені прикраси. Волосся красуні розпущені і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до світлини Есхакзай розповіла про гендерну нерівність: "Гендерна нерівність. Ви помітили, як нас досі обмежують за статевою ознакою і те що можна чоловікам, жінкам не можна? Тобі 30, ти незаміжня – стара діва, йому 40, не одружений – красень, солідний чоловік. Жінка матюкається – фу, противно, мат від чоловіка – справжній мужик. І таких прикладів багато. Є способи змінити свідомість і перестати принижувати жінок за статевою ознакою?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.