Відомий український продюсер, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя у соцмережі Instagram. 8 травня реперу виповнилося 39 років, на честь чого той отримав масу привітань не лише від дружини Насті Каменських, але і від зіркових колег, і тисяч шанувальників. Так, теплими словами не обділила Олексія і його колишня дружина, колега по продюсерському центру MOZGI Entertainment Ірина Горова. Красуня виставила пару архівних кадрів з виконавцем, а також показала кілька замальовок і уривки текстів з далекого 2008 року. Варто зазначити, що пара прожила в шлюбі з 1999 по 2014 рік, а зараз вони разом виховують сина Андрія.

Льошка, з днем народження! 🎂 Бажаю тобі завжди бути на вершині, кохати і бути коханим, творити і дарувати людям свій позитив і невичерпний потік творчості. «... Мы богаче, а это значит, что мы давали сдачи неудачам, глаза не пряча...» 2008 Твоя творчість завжди надихала😉 поділилася радістю Горова

Фолловери залишилися в захваті, приєднуючись до привітань: "Один Потап знає, що там написано😂❤️", "Вітаємо неймовірного Потапа з днем народження 🎈🎈🎈🎈🎁🎁🎁🎉🎆🎇🎀🎂🎊", "Зі святом!!!!!!! Всього самого-самого і побільше❤️❤️❤️", "Кльово💋💋💋💋", "Льошка , нас з днем народження 🥳))))".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.