Бурак Озчивіт – популярний турецький актор і фотомодель, отримав визнання у любителів кіно в усьому світі після виходу останньої екранізації знаменитого роману "Корольок – пташка співоча". Ще однією зірковою роботою актора вважається драматичний серіал "Чудовий вік". Красунчик активний користувач Instagram, де часто радує фанаток яскравими публікаціями з життя.

Так, в цей раз Озчивіт показав зухвале вуличне селфі, на якому з'явився в стильному образі. Як видно, актор зобразив себе сам на красивому жовто-зеленому тлі. На ньому темна футболка, поверх якої він накинув теплу кофту-піджак. Волосся красеня акуратно зачесане, а на його обличчі густі вуса і легка щетина на бороді. Бурак не підписав свою фотографію, а ось шанувальники почали активно обговорювати його публікацію, засипає компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.