У Сан-Франциско місцева влада поселила в готелі близько 270 бездомних, інфікованих коронавірусом, а також тих, хто перебуває в групі ризику та немає місця, де перечекати ізоляцію.

Джерело: іноземне видання New York Post.

Відтак, як відзначається, через напружену ситуацію з коронавірусом у світі, влада Сан-Франциско пішла на зустріч безпритульним міста та поселила їх у місцеві готелі. Зокрема, з них 43 постояльця безкоштовно отримали алкоголь, сигарети і медичну марихуану.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Як повідомили в департаменті охорони здоров'я міста, таким чином чиновники хочуть утримати цих людей всередині та не дати їм стати потенційними розповсюджувачами Covid-19. Водночас, у відомстві запевнили, що ця ініціатива фінансується не за рахунок грошей платників податків, а з приватних пожертвувань. Та додали, що такі заходи практикуються не тільки в Сан-Франциско.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто зауважити, що наразі Америка є на першому місці за кількістю офіційно зареєстрованих випадків інфікування коронавірусом – до 8 травня в країні заразилися 1 256 972 особи; померли 75 670 та одужали 195 036.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хворий киянин розкрив правду про лікування від Covid-19 - токсичні ліки та безкінечні крапельниці. Дуже тяжко.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лами допоможуть створити вакцину від COVID-19, у людства з'явився пухнастий союзник.

Також Знай.ua писав, що У Києві вірус зачинив на карантин два гуртожитки, як виживають українці в чотирьох стінах.