У мережі показали зворушливі фотографії з таксою, яка цілу годину сиділа перед правильною машиною та плакала через те, що її улюблену іграшку прасували.

Відповідні світлини оприлюднила в Інтернеті господарка песика 36-річна Ребекка Тейлор.

Відтак, як відзначається, засмучений трирічний пес Пікл, саме так звати таксу, цілу годину гавкав і бив лапами пральну машину, бо бачив всередині свою улюблену іграшку - плюшеву курячу ніжку, яку отримав в подарунок на Різдво.

Фото песика

"Господарка вирішила випрати іграшку і відвернула увагу собаки смаколиками в саду. Потім жінка потайки забрала ніжку і відправила її в пральну машинку. Не встигла вона включити праску, як пес, відчувши, що його іграшці загрожує небезпека, почав гавкати і дряпати машинку. Зрозумівши, що звільнити курячу ніжку не вдасться, він сидів, жалібно скиглив, поки прання не закінчилася", - розповідають цю історію в мережі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зауважити, що коли прасування закінчилося і Ребекка витягла улюблену іграшку такси з машинки, то радості вихованця не було меж.

Фото песика

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Собака на смітнику знайшла немовля і врятувала його (фото).

Як повідомляв портал Знай.ua, "Пацанка" зізналася, як собака врятувала її від самогубства.

Також Знай.ua писав, що Собака-рятувака допомогла вижити всій сім'ї, а сама зникла – дивовижна історія Белли.