Просто в центрі Москви чотири моделі в спідній білизні влаштували вечірку з шашликами в честь Дня Перемоги, водночас порушуючи карантинні заборони.

Відповідні кадри з'явилися на просторах Інтернету.

Зокрема на кадрах видно, як чотири дівчини в сексуальній спідній білизні смажать шашлики, грають у волейбол і вітають всіх з наступаючим Днем Перемоги, тим самим порушуючи режим самоізоляції і вимоги пожежної безпеки.

Вже пізніше, після того, як кадри стали вірусними, одна з моделей на шашличній вечірці, пояснила мету зйомок. Так, за її словами, моделі готували ролик не в честь 9 травня, а для реклами спідньої білизни.

фото з місця

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Шукали дівчат, знімав оператор. Сказали, це для Instаgrаm. Шашлики не жарилися, не було вугілля, без усього. Я, м'яко кажучи, в шоці. Я не знаю, хто замовник цього, я написала в шоурум, ми не підписували жодних паперів, - пояснила дівчина.

Щоправда, дівчина так і не зуміла відповісти на питання, чому вони вигукували привітання з Днем Перемоги.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Швеція поборола епідемію, відмовившись від жорстких карантинний заходів

Як повідомляв портал Знай.ua, Італія зняла найтривалішй карантин в Європі і вступила у "другий етап" кризи коронавірусу.

Також Знай.ua писав, в Росії пожежа розгорілась на фабриці медичних масок