Винахідник, гендиректор і головний інженер компанії SpaceX, а також гендиректор компанії Tesla Ілон Маск озвучив, як же правильно вимовляється ім'я його новонародженого сина.

4 травня у Ілона і співачки Граймс народився син, якого пара назвала X Æ A-12. Всі були здивовані тим, як треба його вимовляти. Днями Маск записав разом з ведучим Джо Роганом подкаст. У ньому мільярдер зізнався, що таке екстравагантне ім'я дитині вибрала кохана, а Ілон в імені додав лише A-12.

"Моя партнерка – це той, хто насправді в основному вигадав це ім'я... Так, вона чудова в іменах. Архангел-12, попередник SR-71. Найкрутіший літак, який коли-небудь існував. Це правда", - пояснив Маск.

І додав, що правильно X Æ A-12 вимовляється так: "Отже, це просто X, літера екс, а потім Æ вимовляється як "еш", і тоді А-12". Це звучить ось так: "Екс-ел-ей-Твелв".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Правда, Ілону Маску і Граймс таки доведеться переназвати дитину. Адже згідно із законом штату Каліфорнія юридично можна зареєструвати ім'я, яке складається тільки з букв.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ілон Маск і Граймс пояснили дивне ім'я новонародженого малюка.

Як повідомляв портал Знай.uа, співробітники Tesla засуджують Маска за повідомлення в соцмережах, це шкодить компанії.

Також портал Знай.uа писав, що Ілон Маск розповів про перший імплант для мозку, покращиться зір і слух.