Гітарист знаменитого британського рок-гурту Queen Брайан Мей заявив, що днями був госпіталізований до лікарні з розривом великого сідничного м'яза.

Про це музикант розповів на власній сторінці в Instagram, оприлюднивши свою фотографію в медичній масці.

Відтак, Мей звернувся до шанувальників та запевнив, що коронавірус поки його не дістав, але в лікарню він все ж потрапив, бо травмував власній сідниці – причиною цьому стала занадто активна робота в саду.

Queen
Queen

"Днями мене угараздило розірвати на шматки мій Gluteus Maximus (великий сідничний м'яз) в момент надмірного захоплення садівництвом. У підсумку я відправився в лікарню на сканування, щоб з'ясувати, наскільки сильно пошкодження. Тепер зрозуміло, що я не зможу ходити деякий час без допомоги або навіть спати, тому що біль невблаганна", - написав він.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зокрема гітарист наголосив, що йому не потрібно відправляти слова співчуття, оскільки він потребує "цілющого мовчання":

"Мені потрібно піти в тінь, щоб трохи відпочити вдома. Я повернуся, але мені потрібен повний перерву. Дякуємо. Бережіть себе".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тарзан влаштував брудні танці на очах у Корольової.

Як повідомляв Знай.uа Кароль показала неймовірні прийоми по гнучкості.

Знай.uа також писав, що Jerry Heil влаштувала гарячі Мальдіви посеред Києва.