Український лідер Володимир Зеленський відвідав меморіальний комплекс "Пагорб Слави" на Закарпатті, а також поклав квіти до Вічного вогню, вшанувавши пам'ять загиблих воїнів.

Про це йдеться на сайті Офісу президента.

Відтак, як відзначається, глава держави відвідав "Пагорб Слави" з могилами воїнів, які загинули в боях за визволення України від нацистських окупантів у Другій світовій війні, та поклав квіти до Вічного вогню, вшанувавши пам’ять загиблих воїнів.

Зеленський, фото: Офіс президента

"На Закарпатті завершилося вигнання загарбників. Ми ніколи не забудемо страшну ціну цієї перемоги. Для вшанування подвигу кожного, хто наближав перемогу, – головне не гучність, а щирість. І наша перемога – в кожного в серці", – заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Варто зауважити, що Зеленський прибув до Закарпатської області о 9 годині ранку, хоча ще о 5 ранку президент поклав квіти біля Вічного вогню в київському парку Вічної Слави, де також вшанував пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський та Єрмак екстрено повернулися з Луганщини до Києва та з 5 ранку зайнялися квітами

Як повідомляв Знай.uа Труханов вимагає у Зеленського "спробувати закрити йому рота".

Знай.uа писав, Олег Ляшко заліз на дерево, щоб передати послання і показати любов.