Знаменитий турецький актор Серкан Чайоглу оприлюднив унікальну фотографію, на якій продемонстрував свої м'язи, а також брутальний погляд справжнього чоловіка.

Відповідну світлину він виклав на власній сторінці в Instagram, де вже назбирав понад три з половиною мільйони прихильників зі всього світу.

"Yaa sen varya rüyalarımın baş kahramanı prensisin, içinde senin olmadığın rüyam yok benim", - підписав фотографію актор, що в перекладі звучить так: "Ти головний герой моїх мрій, ти принц, я не мрію, що ти це не ти".

Скріншот допису

Варто зауважити, що Серкан Чайоглу – це турецький актор, який почав свою кінокар'єру в 2012 році. Незважаючи на перші епізодичні ролі, йому вдалося завоювати своїх шанувальників майже з самого початку кар'єри.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Серкан Чайоглу

Щоправда, справжня популярність прийшла після того, як він зіграв головну роль в серіалі "Вишневий сезон". Після цього проекту Серкан став відомий не тільки в Туреччині, але і за кордоном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров злив відверті кадри, де Басков нахабно мацає голосистих красунь.

Як повідомляв Знай.uа волохаті пахви і брутальна борода - Кончіта Вурст епічно "в'їхала" в карантин.

Знай.uа писав, Бабкіна вийшла з коми, обімлів навіть Басков - "Чорта не боїться".