У мережі жителі столиці виразили своє обурення через священників Києва-Печерської Лаври, які влаштували похід в парку Вічної Слави та провели там молебень.

Відповідний допис з обуреннями оприлюднили в Telegram-спільноті "Ху@йовий Київ".

Варто зауважити, що першим монастирем столиці, який пішов на карантин, стала Києво-печерська Лавра. Саме там інфікувалося від коронавірусу не менше пів сотні людей, а також двоє монахів пішли з життя через Covid-19.

Вшанування героїв

У зв'язку з цим, мешканці Києва обурилася, чому всі священники Лаври не самоізоляції та брали участь в державних заходах з нагоди Дня перемоги над нацизмом, які пройшли в Парку Вічної Слави.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Мене одного бісить, що ці пацани з кадилами ходять де потрібно, і де ні? Не було б зарази в Лаврі - без проблем. А так... я б тримався від них подалі", - розповів один з киян, який також вшановував пам'ять героїв в День перемоги над нацизмом.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше московський піп осідлав повітряну кулю, і атакував іконами пандемію, унікальні кадри.

Як повідомляв портал "Знай.ua", слідом за Києво-Печерською Лаврою у столиці закрили ще один монастир

Також "Знай.ua" писав, що під Чернівцями заражений священник повстав проти карантину.