Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото і відео з собакою, а в підписі до нього розповіла, що тварина шукає будинок і господарів.

Як видно, перед камерою Раміна з'явилася в притулку для тварин. Туди вона прийшла в темних джинсах і світлої толстовці, поверх якої накинула темну безрукавку. Волосся дівчата зібрані недбалий хвостик, а на її обличчі легкий макіяж і медична маска, а на руках – рукавички. Раміна тримає на руках милого песика – і на відео, і в підписі до публікації вона розповідає про собаку, і про те, що пес шукає господарів. "Посмішка шукає будинок. Це велике свято – найкращий день для #постдобра. Хлопець шукає господаря. Молодий, активний, з усіма щепленнями, і всього пів року. Дивіться відео, про все розповіла", - написала Есхакзай.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.