Сергій Доренко був одним з найпопулярніших журналістів і телеведучих російського радіо і телебачення. Його кар'єру “закінчили” в 2016 році. Тоді зробили все можливе, щоб він залишив пост “Російської служби новин”, і передав його Араму Габрелянову. Коли це сталося, за Доренко звільнилася практично вся редакція РСН. Доренко помер рік тому 9 травня 2019 року, однак його й досі пам'ятають не лише як журналіста, але і як людини, який умів жити красиво.

Сергій Доренко
Сергій Доренко


Доренко був пов'язаний з російським олігархом Борисом Березовським, і ніколи цього не приховував. Він називав сам себе “ланцюговим псом Березовського”. А вже як розпоряджатися зарплатою, Сергій чудово знав. Чого варто тільки квартира в самому центрі Москви. Та не де-небудь, а з видом на Кремль! Він часто викладав фотографії, зроблені з власного балкона, і нітрохи не соромився жити в розкоші.

журналіст Сергій Доренко
журналіст Сергій Доренко


Крім того, Доренко був і фанатом мотоциклів і всього що з ними пов'язано. Зрозуміло, він також цього не соромився. Його фотографії в байкерської куртці, чорному шоломі і на шикарному мотоциклі обійшли провідні видання не один десяток разів. Також у нього був і спортивний мотоцикл. Доренко любив брати участь в різних зльотах байкерів і мотофестивалях.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Читайте також: Поплакали? Тепер почитайте: Українцям жорстко нагадали про словах Сергія Доренка про Україну.

Нагадаємо, раніше Пара з Харкова наділу медиків з ніг до голови і показала потужний приклад всій Україні

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українські вчені створили унікальний апарат для вентиляції легенів за лічені дні

«Знай.uа» писав, що ″ВООЗ має бути соромно″, - Трамп ошелешив заявою про докази походження коронавіруса