Астрологи подбали про свіжий, актуальний і докладний астропрогноз для вас. День 10 травня наповнить вас енергією і жадобою життя, але витрачати ці цінні ресурси потрібно з розумом.

Овен: День підійде для активних видів відпочинку та занять спортом. Проведіть час на природі, дотримуючи всіх карантинних заходів. Сонячне світло, особливо добре вплине на ваше здоров'я і настрій.

Телець: Тельцям дуже пощастить у коханні 10 травня. Якщо ви самотні — то є всі шанси зустріти свою другу половинку. Якщо вже в парі — день підійде для романтичного побачення або якої-небудь милою затії удвох.

Близнюки: Уникайте азартних ігор і ризикових витівок, проведіть неділю спокійно в колі сім'ї або самоті за улюбленою книгою. День розташовує до неквапливої, але плідній роботі і саморозвитку.

Рак: День може готувати неприємні потрясіння, але лише для того, щоб зробити вас сильніше, вирішити ситуацію стагнації і підштовхнути до правильного вибору. Вечір теж принесе сюрприз, але приємний, щоб збалансувати вас. І чорна, і біла сторона цього дня не випадкові.

Популярні новини зараз
Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Лев: Не соромтеся просити пробачення, якщо когось образили. Ви сьогодні маєте особливим шармом, перед яким прямо-таки неможливо встояти. Вас зрозуміють і пробачать, головне не йти на поступки через гординю і визнати власну неправоту.

Діва: Зірки наділять вас сміливістю та силою нарешті вирішити завдання, які “припадали пилом” у вашому списку справ, але руки все не доходили. У відносинах з родичами можливе легке непорозуміння, яке, втім, вам під силу вирішити.

Терези: Приймаючи рішення, керуйтеся не почуттями, а здоровим глуздом. Поки емоції тягнуть вас зробити необдумані вчинки і спалити мости з минулим, голос розуму твердить, що не варто бути таким категоричним, і він правий.

Скорпіон: Вас відвідає несподівана ідея, на реалізацію якої доведеться витратити чимало часу і зусиль. Але якою б привабливою вона не здавалася, не поспішайте ставити її в пріоритет. Поспішати нікуди — добре все обміркуйте, і йдіть до знову дозрілої мети повільно й уважно, не забуваючи про насущні справи.

Стрілець: У кожного своя правда, і ваша може здатися комусь не до смаку. У розумних межах, суперечки та обміну протилежними думками корисні — народиться істина. Але не захоплюйтеся і намагайтеся нікого не ображати, щоб не нажити собі ворогів.

Козеріг: Цікавий поворот в ділових відносинах, можливий навіть службовий роман. Це додасть нотку свіжості у звичні будні. Але, захопившись, не випускайте з уваги такі практичні сторони життя, як репутація та фінансова складова — потрібен баланс.

Водолій: Хтось із близьких спробує спровокувати вас на конфлікт просто від “нічого робити”. Тримайте внутрішню оборону, дотримуйтеся ментальну гігієни, своєчасно покидайте “плац розбрату”, і не дайте йому шанс перетворитися на поле бою.

Риби: Проведіть максимум часу з домашніми улюбленцями — вони зарядять вас життєлюбством і позитивною енергією