Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото з улюбленим собакою, а в підписі до нього розповіла, що тварина її вигулює.

Як видно, перед камерою Раміна з'явилася на вулиці з улюбленцем на руках. На прогулянку вона вийшла у світлих джинсах і білій футболці з неймовірно милим принтом у відео собачки. Волосся дівчата розпущені і акуратно покладені, а на її обличчі легкий макіяж. Підпису фотографії Есхакзай написала: "Джулька побачила футболку від @varda_tm, начепила ланцюжок і потягла мене гуляти". Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію Раміни, засипаючи її і собаку компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.