Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня виставила на показ величезну попу з імплантами.

На новому знімку Альона відображена в сексуальній позі і відвертому вбранні. Вона стоїть на мальовничій лоджії розкішного готелю в Одесі з чашкою кави в руці. Модель одягнена в тонка мереживна білизна білого кольору, яка майже нічого не прикриває, зате підкреслює імплантати в сідницях. У підписі до кадру Омович написала: "Ідеальне ранок на самоізоляції в готелі @nemo_hotel_odessa. Зробити пост огляд готелю? Так/Ні? Особливо мене підкорило джакузі та басейн на даху. Мені здається поки в Одесі є такий готель, нам не страшні закриті кордони. Пляжний відпочинок цього літа буде не гірше, ніж у океану. Згодні?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, коментуючи її попу і не тільки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.