Президенти Володимир Зеленський та Володимир Путін звернулися до свого народу в День Перемоги, 9 травня. Їх посил виявився практично протилежним. Для порівняння видання "Настоящее время" опублікувало відео на сторінці в соціальній мережі Twitter.

Так, Путін читав свою промову з аркуша, а його слова повністю відповідали концепту агресивного "побєдобесія".

Зеленський ж виступав без підказок і закликав вшанувати пам'ять загиблих воїнів. До того ж, український лідер закликав громадян бути єдиними та пам'ятати про війну на Донбасі й Криму.

Володимир Зеленський, скріншот Twitter

У свою чергу, користувачі мережі почали бурхливо обговорювати звернення двох президентів. Також були деякі росіяни, яким не сподобалася промова Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Розумний президент скаже, що війною не можна пишатися і треба пам'ятати померлих на війні, як нещасних, кого змушували вбивати, і вселяли що треба вбивати. Путін так не сказав - Путін сказав як Гітлер", "27 000 000 поклали на вівтар перемоги. Пишаємося і святкуємо і можемо повторити. Якщо б 100 000 000 поклали - ще більше б пишалися і святкували? А всі інші країни кажуть - НІКОЛИ БІЛЬШЕ!", "Стіна у Путіна облупилася, мало того що новоділ так ще й сиплеться. Там від цього Вічного Вогню давно нічого не залишилося. Та й від Червоної Площі. Один муляж", "Перше, що кидається в очі, що наш Щирий Головний Патріот читає з папірця, ганьба!!!!А також ще, він хоче пісяти чи йому припікає? Що він межуется? Або снайпера боїться?", "Господи, а без папірця ніяк? Виглядає як непідготовлений до уроку школяр, який очей від конспекту відірвати не може", - прокоментували юзери.

Коментарі, скріншот Twitter

Коментарі, скріншот Twitter

Коментарі, скріншот Twitter

Коментарі, скріншот Twitter

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Москві на честь Дня Перемоги відбувся авиапарад.

Як повідомляв портал "Знай.ua", депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська привітала всіх з Днем Перемоги.

Також "Знай.ua" писав, що Німеччина подякувала Україні за звільнення від нацизму.