ПриватБанку переглянув правила оплати смартфонами і картою в магазинах. Зокрема, вже тепер чек буде друкуватися тільки в тому випадку, якщо покупець і продавець заявлять, що він їм обов’язково потрібен – примусового друку більше не буде.

Відтак, як відзначається, тепер після успішної авторизації POS-термінал в тому, чи іншому магазині, виведе питання: чи слід друкувати чек, або ж оператору він не потрібен. Клієнт і касир повинні вирішити, чи потребують вони чек. Згідно з приблизними підрахунками, це допоможе заощадити до двох мільйонів гривень на місяць, або ж двадцять чотири мільйони гривень на рік.

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

За словами керівника відділу по роботі з торговельними підприємствами ПриватБанку Євгена Васильцова, паперовий чек сьогодні дійсно необхідний тільки тоді, коли товар купується з гарантією – наприклад, якщо ви купуєте побутову техніку, а в інших випадки – лише серйозні витрати.

Водночас Васильцов запевнив, що при введенні сучасних правил використання паперу кількість чеків скоротиться приблизно в двадцять-сорок разів і вони будуть видаватися приблизно для 3-5 мільйонів операцій.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Щоправда, при бажанні будь-який квиток можна роздрукувати - квитанції за всіма угодами зберігаються в додатку Приват24.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ПриватБанк ввів нові обмеження, що потрібно знати клієнтам.

Як повідомляв Знай. ua, не тільки ПриватБанк та Ощадбанк, українцям пообіцяли скасувати "фінансове рабство".

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк зробив важливу заяву про переказ грошей.