У понеділок, 11-го травня в Україні можна і не думати про дощі. Опадів не буде, а температура повітря прогріється настільки, що нагадуватиме літо. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

"Понеділок в Україні буде як літо. Наша територія перебуватиме у так званому теплому секторі, тобто, ми будемо перед холодним атмосферним фронтом. Україна завтра - одна з найтепліших у Європі. Протягом понеділка у більшості областей очікуєтся +20+27 градусів", - пише синоптикиня.

За її словами, суттєві опади - навряд. проте висока температура повітря може дати шанс періодичним локальним дощам, які швидко змінюватимуться яскравим сонцем.

Популярні новини зараз
Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще

Вітер повіватиме з півдня, але будьте уважними - вже у вівторок він зміниться на півнінчо-західний і стане сильним.

12-го травня до нас прийде холодний атмосферний фронт який принесе дощі (на Заході подекуди навіть мокрий сніг), похолодання, штормовий вітер.

У Києві завтра очікується літня погода - протягом дня до +25+26 градусів, серйозні опади малоймовірні, хіба що надвечір хмари захочуть зібратися.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

Метеопатів синоптик попередила про атмоферний фронт - адже зміна погоди після понеділка буде суттєвою. Саме це може вплинути на самопочуття.

У середу похолодає до +14, +15 градусів. А поки що, тим, хто хоче згадати, що таке літо - все буде завтра.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.