Одіозна українська політикиня, членкиня ВО "Свобода" Ірина Фаріон вирішила на ніч пожартувати зі своїми підписниками на тему карантину, запровадженого в Україні з метою протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19. Темою висловлювання став так званий масковий режим - вимога носіння медичної маски в громадських місцях.

Відповідний запис був опублікований на сторінці Фаріон в соціальній мережі Facebook.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

На гумористичному зображенні можна побачити жабеня Керміта з телевізійних програм "Вулиця Сезам" і "Маппет-шоу", який їде на велосипеді. Персонаж, перенесений в українські реалії, перевіряє, чи не забув він взяти важливі речі, коли виходив з дому. Хоча жабка й захопила телефон, ключі та гаманець, вона не врахувала важливу карантинну обставину, через що й довелося розвернути свій велосипед зі словами: "К*рва, маска!"

Варто додати, що жабеня не згадало, чи взяло з собою документи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Характерно, що Ірина Фаріон взагалі любить жартувати на своїй сторінці на сайті Facebook, однак часто її гумор є досить специфічним і торкається лише окремих тем. Наприклад, політикиня ніколи не проґавить можливості захистити українську мову гостросоціальною плакатною критикою.

Гумор від Ірини Фаріон, зображення Facebook
Гумор від Ірини Фаріон, зображення Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Великодня Фаріон вводить українців у онлайн свято - "Після трапези збираємо всю родину..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Піпа наробила проблем Фаріон - "Рука тягнеться похреститися".

Також Знай.ua писав, що Скандальна Фаріон не змогла стримати язика перед нардепкою Верещук - "При владі гидка відрижка совка".