Ані Лорак є однією з найпопулярніших українських співачок. Щоправда, знаменитість вирішила добиватися успіхів та визнання в Росії і це їй вдалося. Однак, життя зірки не завжди було таким безхмарним, як от зараз — на вершині популярності. Дитинство і юність співачки проходили зовсім не так райдужно.

Маленька Кароліна не жила з батьками і практично не знала, як це відбувається в інших сім'ях. Зірка сьогодні згадує: "Батьки розлучилися, і мама працювала день і ніч, щоб прогодувати трьох дітей. Жили ми в напіврозваленому будинку на околиці Чернівців — без води, опалення та газу. Харчувалися в основному картоплею. Цукерки бачили тільки на свята".

Ані Лорак, фото - Instagram
Ані Лорак, фото - Instagram

Дівчинка разом зі старшим братом Ігорем навчалася в інтернаті під Чернівцями. Ані Лорак згадує про жорсткі звичаї, які панували у цьому місці, зокрема бійки, знущання, крадіжки. Знаменитість зізналася, що у той нелегкий час її рятувала тільки мрія про сцену. Та попри таке важке дитинство Лорак не затаїла жодної образи на батьків. Співачка розповіла, що спілкується зі своєю мамою Жанною Линьковою, однак нечасто.

"Хочу сказати, що у мене чудові батьки, яких я люблю! Вони дали мені життя. Я була третьою дитиною. У родині не було годувальника. Зрозуміло, що мамі грошей не вистачало, тому було прийнято рішення віддати нас в інтернат." Ані Лорак

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Спогадами про те, якою була Ані Лорак на початку своєї кар'єри раніше поділився і колишній продюсер та перший чоловік Ані Лорак Юрій Фальоса. Він був старший за неї на 18 років, цей скандальний роман обговорюють до сих пір. Юрій Фальоса та Ані Лорак прожили разом 13 років, десять з яких — у спільному помешканні. А зустрілись вони коли майбутній зірці було лише 13 років.

"В нашому продюсерському центрі працювало вже п'ять рок-груп, і постійно відбувалися цікаві події, концерти. Одного разу на нашій території пройшов півфінал обласного конкурсу молодих талантів "Первоцвіт", після чого мене запросили в журі фіналу. А я не любив сидіти. Ходив по залу і звідти слухав конкурсантів. І ось оголошують: "Виступає Кароліна Куєк!" Дивлюся — виходить худенька дівчинка в національному костюмі і починає виконувати спочатку пісню "Україночка", а потім щось з репертуару Руслани Лижичко. Її голос, тембр і разюче вміння наслідувати манерам різних співачок мене просто вразили. Підходжу ближче і бачу, що дівчинка ще й симпатична! Я був заінтригований", - згадує він. Юрій Фальоса

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дядю Жору терміново госпіталізували після інсульту, у якому стані комік. Популярний комік Вадим Мічковський, відомий як Дядя Жора, потрапив у лікарню після інсульту

Як повідомляв портал "Знай.ua", близький друг Надії Бабкіної попросив молитися за хвору співачку - "Може статися всяке".

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта склала заповіт, забувши про свою єдину доньку. Лоліта Мілявська залишила єдину доньку Єву без спадщини