Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість показала, як проводить карантин через коронавірус COVID-19, ділячись різними рецептами незвичайних домашніх смаколиків, улюбленими книгами, фільмами і захоплюючими історіями з життя. Так, артистка виклала рецепт божественного маринаду для будь-якої дичини, який допоможе зробити м'ясо ніжним і смачним, наочно продемонструвавши приготування на кролику. До речі, Тетяна не раз відзначала, що сама не вміє готувати і тому користується послугами помічниці по дому.

Історія одного маринаду... Зберігайте в закладки - він незрівнянний. Складе ідеальну компанію дичині (будь-якій). 200 гр сметани розбавити водою (300 гр.), сіль, перець, розмарин, лавровий лист, приправи - за смаком. Ретельно розмішати і залити дичину. Соус можна використовувати для приготування страв в духовці, так і в каструлі. p.s. На фото кролик.

Фолловери залишилися в захваті: "Мій улюблений соус, бабуся завжди готувала😍", "у мене в дитинстві, в такому соусі, бабуся гасила на дачі свіжовиловлених окунів 😋. Нагадали, спасибі! Це правда дуууууже смачно 🤤", "Шикарно 🔥🔥🔥", "Ммм, вкуснотень 🤗", "Дякую за рецепт!!!😊", "Мммм 🤤".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.