Поки про підвищення тарифів в середньому на 20% заявили в Vodafone. Варто нагадати, що підвищення плати буде вже з 15 травня. Але про неминуче подорожчання говорять і в інших компаніях. Про це пише ITech.ua

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Зв'язок в Україні чи не найдешевший в світі. Але вимагає чималих інвестицій - якщо ми говоримо про розвиток 4G. А досі тисячі українських міст і сіл - взагалі без зв'язку. І це треба міняти.

Через всесвітню пандемію коронавірусної інфекції на 40% зріс трафік на час карантину, крім того більшість людей виїхали в невеликі міста через самоізоляцію. Як відомо найгірша ситуація з покриттям мобільного зв'язку в Закарпатській і прикарпатських областях.

Мобільний оператор, скріншот: YouTube
Мобільний оператор, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, оператори скаржаться, що плата за інтернет у нас еквівалента чашці кави і це є дуже низьким показником серед Європи. Поки першим наважився підняти тарифи на зв'язок Vodafone, але про неминуче підвищення заявили всі мобільні оператори.

Оператор Vodafone Україна очікує, що в 2020-2021 році його середній чек зросте на 20 грн — з поточних 68 до 90 грн. Про це заявила СЕО Vodafone Україна Ольга Устинова. Звісно, не забаряться із тарифами lifecell, PEOPLEnet і kyivstar.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Lifecell запустив унікальну "економну" послугу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Vodafone оголосила про швидке підвищення мобільних тарифів.

Також "Знай.ua" писав, що Vodafone почав знову "грабувати" своїх клієнтів.