Посол України в Німеччині Андрій Мельник розкрив деталі скандального парі з екс-канцлером ФРН Герхардом Шредером щодо Криму. Так, він зізнався, що на кону пляшка дорого вина.

Про це пише "Сьогодні".

Варто зауважити, що раніше колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер зробив цинічну заяву, закликавши зняти санкції з Росії, бо нібито окупований Крим Україні ніколи не повернуть. Водночас посол України в Німеччині Андрій Мельник запропонував парі "другу" Путіна, що півострів повернеться ще за життя колишнього канцлера.

Герхард Шредер

"Якщо я програю це парі, то у мене є десь пляшка дуже хорошого, массандрівського вина 1975 року. Це якраз рік мого народження. Колись мені його подарували. Для мене ця пляшка є цінністю перш за все тому, що Крим був і залишається Україною, незалежно від того, хто сьогодні там орудує злочинно. Тому я готовий був би цю пляшку пану Шредеру подарувати. Але цього я ніколи не зроблю з однієї простої причини – це парі я ніколи не програю", – розповів деталі парі Мельник.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український посол побився об заклад із колишнім канцлером Німеччини, що на кону

Як повідомляв портал "Знай.ua", Епіцентр і Нова лінія потрапили під приціл Антимонопольного комітету, у чому їх підозрюють.

Також "Знай.ua" писав, прессекретарка Єрмака провела зустріч в ОП з порушеннями правил карантину.