Вдова убитого екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова оперна співачка Марія Максакова вже кілька років веде боротьбу за спадщину покійного чоловіка.

Зараз оперна діва знову намагається довести свою правоту в суді і анулювати операцію з продажу московської квартири чоловіка. Про це пишуть російські ЗМІ.

Так, Марія Максакова заявила в суді, що в 2017 році вона оформила довіреність на апартаменти в Москва-Сіті на дочку загиблого Дениса Вороненкова, свою падчерку, Катерину. Пізніше дівчина, яка перебувала в дружніх стосунках з мачухою, продала квартиру колишньому слідчому Денису Панаітову за 38 мільйонів рублів, але грошей Максакова не отримала.

Вороненков і Максакова в держдумі РФ, фото з вільних джерел
Вороненков і Максакова в держдумі РФ, фото з вільних джерел

Вдова Вороненкова стверджує, що донька чоловіка могла укласти угоду, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, що зіграло роль в її довіру до Панаітова, який дружив з покійним Денисом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крім того, Марія Максакова заявила, що й сама написала довіреність, коли переїжджала в Україну, будучи в глибокій депресії.

Тому, вдова Вороненкова просить суд визнати недійсною операцію з продажем квартири.

До слова, раніше вона вже намагалася анулювати продаж квартири, але суд програла.

Зазначимо, що Марія Максакова вийшла заміж за депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова в 2015 році.

Пара, побоюючись політичного переслідування, переїхала до Києва, де 23 березня 2017 року Вороненкова застрелили біля готелю "Прем'єр-палас" у Києві.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Максакова різко змінила свідчення щодо вбивства Вороненкова

Як повідомляв портал Знай.ua, Максакова вказала на вбивць Вороненкова: слід веде до сина Януковича

Також Знай.ua писав, Марія Максакова заявила, що її виселяють з квартири в Києві.