Відома українська співачка Надія Мейхер, яка починала кар'єру у групі "ВІА Гра" під чуйним наставництвом продюсера Костянтина Меладзе, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз зіркова красуня привітала Меладзе із днем народження.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Костя! @meladzemusic С днём рождения!!! Силы духа! Крепкого здоровья! Взаимной любви! Вдохновения!", - коротко написала вітальні слова Мейхер.

Як видно, Мейхер знайшла в архіві фото Меладзе і від щирого серця привітала його. Фани в захваті від нової публікації Мейхер, в коментарях до фото приєднуються до вітань. У той час, коли гурт був на піку слави, найпопулярнішу композицію наспівували всі дівчата країни "Попытка №5".

"Поздравляю.🎂🍰👍😊", "Присоединяюсь к поздравлениям с самыми наилучшими пожеланиями👍👍👍", "Норм дядя?", "Великий человек!!!! Потрясающие песни! Надежда, какая песня Константина ваша любимая?", "Он всегда Верил в тебя,он всегда готов вернуть тебя в ВИА Гру! Твое место было всегда свободно,твое и Алёны!!! Любимые мои!!! 😘😘", " Согласна с вами! Самый лучший состав! 👍💥💥", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, екслегенда "ВІА Гри" Мейхер перевтілена в гарячу Кармен, показала своє кохання.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.