Сьогодні, 12 травня, день народження відзначає російська гімнастка Аліна Кабаєва. До 37 років всесвітньо відома спортсменка досягла вершини успіху і пізнала гіркоту поразок.

Через схильність до повноти Кабаєвої довелося працювати більше, ніж іншим дівчаткам. Однак ці тренування не пройшли даром.

Кабаєва і Путін
Кабаєва і Путін

У 1996 році вона вперше виступила у команді збірної Росії, у 15 років стала кращою на міжнародних змаганнях в Португалії. Згодом Аліна Кабаєва завоювала титул п'ятикратної чемпіонки Європи і переможниці чемпіонату світу 1999 року.

Не обійшлося і без прикрих поразок. Наприклад, на Олімпіаді в Сіднеї спортсменка, незважаючи на те, що бездоганно виконала вправи зі скакалкою і стрічкою, опинилася лише на третьому місці, допустив грубу помилку в номері з обручем. А адже гімнастка вважалася абсолютним фаворитом на цьому турнірі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У 2001 році зовсім вибухнув скандал з допінгом, в результаті якого Аліні Кабаєвій та Ірини Чащиной заборонили брати участь у змаганнях.

"Ми розуміли, що у нас не було ніякого допінгу. У художній гімнастиці його просто немає", – говорила в інтерв'ю Аліна Кабаєва.

Аліна Кабаєва
Аліна Кабаєва

Аліна Кабаєва зізналася, що було непросто, вона хотіла все кинути і не розуміла, що робити. "Уявляєте, коли у вас забирають щось найдорожче, що є в житті в даний момент..." – пояснила свій стан гімнастка.

А нещодавно російські журналісти опублікували в мережі досить цікаву інформацію про те, що президент Російської Федерації Володимир Путін і відома гімнастка Кабаєва перебувають у шлюбі з 2011 року. У той час у Аліни вже виблискувала обручка на пальці, а медіа писали, що Кабаєва народила Путіну сина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа подружка Путіна Чичеріна засвітилася в Києві після танцулек з бойовиками "ДНР", скандальні кадри.

Знай.uа писав, порноактриса отримала подяку від Путіна за "внесок у православне мистецтво".