Знаменитий російський співак Сергій Лазарєв активно веде власну Instagram-сторінку і досить часто радує шанувальників різними публікаціями.

Нещодавно знаменитість виставив фотографію з його першого участі на Євробаченні 4 роки тому. Крім фото з самого конкурсу він показав закулісся складною постановки. А саме – садна на ногах, які він отримав під час репетицій та виступу і зізнався, що дуже боявся впасти з неї.

"Телефон видав мені спогад 4-х річної давності - Євробачення 2016! Не тільки спогади виступу, але наслідки мого падіння з декорації (зі стіни) на репетиції під час номеру напередодні першого півфіналу... ( зараз це вже можна викласти)", - написав Лазарєв.

Артист зазначає, що з тих пір і до самого фіналу він кожну ніч відео сон, де падає в декорації під час конкурсу. І дуже боявся, що таке станеться під час виступу.

"Слава Богу, нічого подібного не сталося, а виступ принесло нам перемогу у глядацькому голосуванні і увійшло в історію Євробачення як одне з найдивовижніших і загадкових ( до цих пір багато хто не розуміють, як я йшов по стіні😂) . ❤️ в цьому році Євробачення скасували, але якщо вам цікаво, я повыкладываю в сторіс що-небудь з моїх спогадів Євробачень!", - пише артист.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шанувальники відреагували на публікацію артиста, назвали його справжнім переможцем і просили розкрити секрет ходіння по стіні під час його виступу. Однак деякі відзначили, що його травми виглядають страшно і на ці фото навіть боляче дивитися.

"І можна було б розповісти секрет, ходіння по стіні!", "Справжній переможець! Адже це, здається, був перший рік, коли змінили правила...", "Який жах, аж боляче дивитись!", "Кращий все одно! Наш переможець ❤️ Завжди номер 1", "так, у сенсі 4-річної давності, вчора ж було, куди так час летить", "Дуже складний і крутий був трюк ! З того моменту люди зрозумів що Євробачення не те вже , стало политиковидением..", " Аж серце кольнуло... І одночасно спогади..", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюбленець Лорак жорстко пропісочив російських зірок з-за талановитої красуні.

Як повідомляв Знай. ua, Ані Лорак і Сергій Лазарєв зробили те саме визнання, фанати чекали роками.

Також Знай. ua писав, що колишній "коханець" Лорак переживає важку втрату.