З Шотландії прийшли вельми цікаві новини. Місцевий фотограф Кріс Еддінгтон з міста Данкелд просто гуляв з камерою по ділянці свого будинку під час ізоляції через коронавірус і несподівано побачив білку з унікальним забарвленням.

Про це стало відомо завдяки публікації фотографа в мережі Twitter.

Публікація фотографа Кріса Еддінгтона, Twitter
Публікація фотографа Кріса Еддінгтона, Twitter

"Я ніколи раніше не бачив так багато білок", – розповів фотограф.

Експерти зазначили, що одне з найочевидніших відмінностей лейкізму і альбінізму – пігментація очей. У особин з лейкізмом очі мають звичайне забарвлення, а у альбіносів пігментація райдужної оболонки ока відсутня.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Представниця організації по захисту звичайних білок Saving scotland's Red Squirrels в Единбурзі Анн-Марі МакМастер заявила, що зроблені Еддінгтон знімки білки з лейкізмом – одні з найкращих. Лейкізм – часткова втрата пігментації зовнішнього покриву у тварин. На відміну від альбінізму, при цій мутації пігментні клітини повністю відсутні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чому коти не люблять ванну і як змусити нечепуру помитися, дієві поради.

Як повідомляв Знай.uа "собачі" ревнощі перетворили весілля на тваринну комедію, ось куди запізнився Ейс Вентура.

Знай.uа писав, харківський екопарк прихистив двох лосенят з Чорнобиля - вижили в пекельному вогні і попросилися до людей.