У Росії стався дивовижний інцидент. Жителька Ямалу поїхала святкувати 9 травня на шашлики, порушивши карантин, вдавилась м'ясом і померла. Премія Дарвіна за культурний відпочинок.

В Ноябрьську нещастя сталося під час пікніка 9 травня. Як пишуть російські ЗМІ, там померла жінка, яка вдавилася шашликом. Бригада швидкої допомоги приїхала через чотири хвилини після виклику, однак, незважаючи на всі зусилля лікарів, врятувати 38-річну ноябрянку не вдалося.

Майовка, фото pxhere
Майовка, фото pxhere

Як виявилося, очевидці спочатку самі намагалися допомогти подрузі, перш ніж викликати швидку. Сам інцидент стався приблизно за півгодини до того, як вони звернулися за допомогою до лікарів.

Майовка, фото pxhere
Майовка, фото pxhere

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Лікар швидкої допомоги під час проведення витягнув з ротової порожнини шматок м'яса. Далі був проведений розширений комплекс серцево-легеневої реанімації. Однак спроби реанімувати постраждалу виявилися безрузельтатными", — пояснили на станції швидкої медичної допомоги Ноябрьська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принади юної красуні врятували порожню ліжко" старої парочки, слава Богу це лялька - кадри не для слабкодухих.

Як повідомляв Знай.uа українці купили понад 100 тисяч з*кс-іграшок, "картка любові" показала найпопулярніші товари.

Знай.uа писав, кладовищі ляльок для інтимних розваг — куди і навіщо відправлять гумових жінок.